top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIk ben op je

Wat u wilt weten over JvB Legal & Letsel

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020

Aangenaam kennis te maken, Jurgen van Berkel


Na de studies Heao Economisch-Juridisch aan de Fontys te Eindhoven en Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is mr. Van Berkel sinds 1993 werkzaam als advocaat te Tilburg en heeft na meer dan 26 jaar ervaring een volwaardige eigen praktijk met veel vaste cliënten, doorverwijzers, diverse zakelijke netwerken en werkt hij ook samen met externe deskundigen.

Mr. Van Berkel is gespecialiseerd op de rechtsgebieden letselschaderecht, aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht, contractenrecht en pleziervaartuigenrecht en heeft dan ook vele juridische/specialistische opleidingen gevolgd op die rechtsgebieden waaronder de specialisatieopleiding personenschaderecht aan de Grotius Academie.

Onverlet de zakelijke drukte en optimale inzet door mr. Van Berkel voor al zijn cliënten, is mr. Van Berkel tevens volop maatschappelijk betrokken en heeft zich reeds vele jaren belangeloos - al dan niet als bestuurslid - ingezet voor diverse maatschappelijke organisaties zoals Unicef Tilburg, hockeyclub HC Tilburg, Ronde Tafel 28 Tilburg, Lions Club Hart van Brabant Tilburg en het Oranje Comité Tilburg.

Mr. Van Berkel is gehuwd, heeft 3 studerende kinderen, is woonachtig in het centrum van Tilburg en is lid geweest van zakelijk gerelateerde netwerkorganisaties zoals o.a. Jong Management, Tilburgs Dienstverleners Initiatief, BZW etc.

153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page