top of page

JvB Legal & Letsel

Juridische ontzorging en/of oplossing van juridische vraagstukken als basis en vertrouwen voor toekomstige juridische kwesties/aangelegenheden aan de zijde van de cliënt, aldus te streven naar langdurige samenwerking en niet enkel het eenmalig oplossen van enig geschil en/of het eenmalig adviseren.

jvb1.png

JvB Legal & Letsel Advocaten kantoor

Over Jurgen van Berkel

Jurgen van Berkel heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk, burgerlijk recht, waaronder :

  • handels- en contractenrecht

  • pleziervaartuigenrecht

  • aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht

  • letselschaderecht
     

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Aangenaam kennis te maken

Mr. Jurgen van Berkel

Foto Papa zwart wit.jpg

Na de studies Heao Economisch-Juridisch aan de Fontys te Eindhoven en Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is mr. Van Berkel sinds 1993 werkzaam als advocaat te Tilburg en heeft na meer dan 26 jaar ervaring een volwaardige eigen praktijk met veel vaste cliënten, doorverwijzers, diverse zakelijke netwerken en werkt hij ook samen met externe deskundigen.

Mr. Van Berkel is gespecialiseerd op de rechtsgebieden letselschaderecht, aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht, contractenrecht en pleziervaartuigenrecht en heeft dan ook vele juridische/specialistische opleidingen gevolgd op die rechtsgebieden waaronder de specialisatieopleiding personenschaderecht aan de Grotius Academie. 

 

Onverlet de zakelijke drukte en optimale inzet door mr. Van Berkel voor al zijn cliënten, is mr. Van Berkel tevens volop maatschappelijk betrokken en heeft zich reeds vele jaren belangeloos - al dan niet als bestuurslid - ingezet voor diverse maatschappelijke organisaties zoals Unicef Tilburg, hockeyclub HC Tilburg, Ronde Tafel 28 Tilburg, Lions Club Hart van Brabant Tilburg en het Oranje Comité Tilburg.

 

Mr. Van Berkel is gehuwd, heeft 3 studerende kinderen, is woonachtig in het centrum van Tilburg en is lid geweest van zakelijk gerelateerde netwerkorganisaties zoals o.a. Jong Management, Tilburgs Dienstverleners Initiatief, BZW etc. 

Do what is right, not what is easy.

Roy T. Bennett

short-mid-and-long-term-PWVZP9N.jpg

Kernwaarden  

JvB Legal & Letsel

Vertrouwen,

Helderheid,

Juridisch kwaliteit,

Pragmatische instelling,

Anticiperend en meedenkend vermogen,

'Never give up' instelling.

bottom of page